Black Friday Week bij de Notenshop

31

Niet alleen op vrijdag, maar een hele week vol met aanbiedingen bij De Notenshop! Van maandag (20-11) t/m vrijdag (24-11) krijg je tot wel 70% korting op geselecteerde producten, hoe leuk is dat. Benieuwd naar deze producten? We geven alvast een voorproefje:

Verborgen Schat: amandelmeel

Wist je dat amandelmeel niet alleen lekker is, maar ook bomvol gezonde vetten zit? Ontdek de verborgen schatten van amandelen en geef je bakcreaties een magische touch.

Raadselachtige dadels

Wat maakt dadels zo mysterieus en heerlijk zoet? Ontdek de zoete geheimen van deze vruchten. Zijn het tijdcapsules van energie of gewoon natuurlijke snoepjes? De keuze is aan jou om te ontdekken!

Cashew Clues

Wist je dat cashewnoten eigenlijk deel uitmaken van de zadenfamilie? Ze zijn als de slimme kant van de notenwereld – geheime zaden, niet gewoon noten. Hoeveel weet je eigenlijk over deze noten? Het wordt een noot gekke ontdekkingstocht!

En dat is nog maar een voorproefje! Ontdek meer op de Black Friday pagina.

Duik in de Black Friday Week bij De Notenshop en ontdek een wereld van smaakvolle verrassingen. Mis deze exclusieve Black Friday deals niet.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.