Met de Hollandse Avond en het Hoekse Bierfest is het weer één groot feest in Strijen in het weekend van 7 en 8 oktober!

220

Na 2 jaar kan het weer.. met de Hollandse Avond en het Hoekse Bierfest is het weer één groot feest in Strijen in het weekend van 7 en 8 oktober! 

Op vrijdagavond 7 oktober a.s. kleurt de tent aan de Broekseweg in Strijen Oranje, voor de altijd gezellige Hollandse Avond. Een oranje avond vol met Hollandse muziek met optredens van Frans Duijts, Zanger Kafke, Raymond Hermans, de LawineBoys, de Dikdakkers en Feest DJ René van Dalen. 

Beleef de Hollandse Avond van je leven! Hou jij van Rood, wit, blauw, oranje, koeien, kaas of klompen én zin in een gezellige avond? Vier dan het feest mee met je familie, vrienden of collega’s op vrijdagavond 7 oktober. Voor tickets ga je naar www.hollandseavond.com. 

Op zaterdag 8 oktober stroomt de tent na 2 jaar traditie getrouw weer vol met Dirndl’s en Lederhosen voor het Hoekse Bierfest. Die avond gaat het maar om 1 ding: “Jetz geht’s los”, proosten met elkaar, heerlijk eten en feesten! Tickets voor deze editie van het Hoekse Bierfest zijn inmiddels uitverkocht. 

Na 2 jaar kan de organisatie niet wachten om het weekend van 7 en 8 oktober uit te pakken met de alom bekende sfeer, artiesten en gezelligheid. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.