Korenconcert in de Lambertuskerk in Strijen voor Prinses Maxima Centrum

188

STRIJEN – In de Grote- Sint Lambertuskerk te Strijen wordt zaterdag 19 november een Korenconcert georganiseerd voor het Prinses Maxima Centrum, onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. 

Het bekende Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft 19 november een concert samen met het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “de Gouwestem” o.l.v. van Martin Mans. De opbrengst van deze avond is voor het Prinses Maxima Centrum, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

Verder werken aan deze avond mee de organist Jan Peter Teeuw en pianist Gezinus Veldman. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Aanvang 19.30 uur. De kerk aan de Kerkstraat 48 te Strijen is open om 19.00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p., T/m 12 jaar € 5.-p.p. Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij alle koorleden en ’s avonds aan de kerk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.