Geslaagde huiskamer bijeenkomst Groenlinks over Wonen, Welzijn en Zorg

35
Astrid Butter en Caroline Smeets - Foto PR

Strijen – De huiskamer-bijeenkomst met Caroline en Astrid van GroenLinks in buurthuis ‘Me Mekaer’ te Strijen zit er inmiddels op. Thema was de visie Wonen, Welzijn en Zorg die vorig jaar door de raad is vastgesteld en waarvan de uitvoeringsagenda in november in de gemeenteraad zou komen.

Naast de fractieleden van GroenLinks was een mooie, gemeleerde groep enthousiaste inwoners uit De Hoeksche Waard aanwezig.  Na een inleiding gingen zij in groepjes aan de slag met uitdagingen, ambities en acties.

De avond heeft goede inzichten opgeleverd in wat er speelt, waar men zich zorgen over maakt en wat er anders kan. Voldoende input voor de fractie om mee te nemen naar de raad. 

Één avondje is kort en er had nog heel veel meer uitgediept kunnen worden op de onderwerpen Wonen, Welzijn en Zorg. Dus…..op naar een volgende bijeenkomst in het voorjaar.

Noteer alvast woensdag 29 maart van 17:00 – 21:00 uur. Na een soepmaaltijd gaan we weer met elkaar aan de slag. We blikken terug (en vooruit als dat nodig blijkt) op de uitvoeringsagenda van de visie Wonen, Welzijn en Zorg. En zoeken nog een ander thema. Heb je een idee? Laat het weten! Contact: smeets.groenlinks@gmail.com of astridbutter@gmail.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.