Boeren en tuinders pakken uit met de verlichte boerderijen route in de Hoeksche Waard op vrijdag 16 december

105

Op vrijdag 16 december van 16.00 uur tot 21.30 uur zetten 33 agrarische bedrijven in de Hoeksche Waard hun boerderij in de schijnwerpers!


Bij 9 bedrijven is het mogelijk om door de koeienstal of boerenschuur te rijden en daar kunt u heerlijke streekproducten kopen.
Dit alles op de drive throug manier, dus zonder de auto te verlaten. Bij een aantal van deze bedrijven wordt u ter plaatse gevraagd via een eenrichtingsweg naar de bedrijven de route te volgen!

Zien we u ook op deze mooie avond?

Voor de deelnemende bedrijven kunt u kijken op deze website

Klik op plaatje voor de PDF

Boeren en tuinders vinden het belangrijk om het positieve verhaal van de agrarische sector te vertellen en te laten zien aan burgers. We werken dagelijks met hart en ziel om mooie voedselproducten te leveren aan consumenten in Nederland en ver daar buiten.

Met ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’, een initiatief van LTO Noord, laten we zien hoe mooi de agrarische sector is en wat we voor de maatschappij betekenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.