Buurtbus tussen Strijen en ’s-Gravendeel blijft

199

De ov-verbinding tussen de dorpen Strijen, Strijensas, Mookhoek en ’s-Gravendeel blijft bestaan dankzij enthousiaste vrijwilligers. De gemeente en Connexxion zijn blij verrast dat zoveel inwoners zich hebben aangemeld als chauffeur op de buurtbus. De nieuwe buslijn 715 start op maandag 9 januari.

Nieuw lijnnummer

De route van de buslijnen 185 en 197 tussen Strijen en ’s-Gravendeel blijft hetzelfde. Met ingang van maandag 9 januari worden deze lijnen samengevoegd en krijgt de ov-verbinding een ander lijnnummer: lijn 715. Het gebruik van het ov verandert niet. Voor vragen, informatie, klachten of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice van Connexxion via hun website.

Wilt u chauffeur worden op de buurtbus?

In de Hoeksche Waard rijden meerdere buurtbuslijnen. Bij alle lijnen zijn extra chauffeurs heel welkom. Heeft u interesse om als vrijwillige chauffeur een buurtbus te rijden? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar bushwoost@outlook.com. Carsten Visser of Jolanda Kingma neemt contact met u op.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.