Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht breidt dienstverlening

47

Sinds enkele jaren heeft Hoppenbrouwers Techniek een vestiging in Barendrecht. Vanuit Barendrecht werken zij met meerdere teams aan mooie projecten in de industriële automatisering voor waterschappen en klanten in de food, proces en maakindustrie.

In 2023 gaat Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht een team elektrotechniek opbouwen, zodat zij voortaan ook elektrotechnische werkzaamheden in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw kunnen verzorgen. Deze uitbreiding van diensten biedt uiteraard weer kansen op gebied van werkgelegenheid.

Elektrotechneuten gezocht

Vestigingsleider Ronnie van Haperen: “Wil jij als projectleider, samen met ons, de discipline Elektrotechniek uitrollen op onze vestiging in Barendrecht? Wij zoeken een ondernemende kartrekker die het nieuwe team gaat opzetten.” Naast de projectleidersfunctie staat het bedrijf open voor kandidaten met een elektrotechnische achtergrond. Van monteur tot werkvoorbereider. De regio Barendrecht is in elk geval weer een tal van nieuwe banen rijker.

Eigen praktijkschool

Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht is een ambitieuze vestiging die bouwt aan de toekomst. De komende jaren willen zij groeien naar 60 medewerkers. In 2022 opende zij zelfs een eigen praktijkschool. Hier krijgen bbl’ers een keer per week les van een Hoppenbrouwers praktijkbegeleider. Ronnie: “De jeugd heeft de toekomst. Wij investeren continu in onze relatie met scholen. Als leerwerkbedrijf willen wij een plek bieden aan bbl’ers en stagiairs en hen begeleiden in de wereld van techniek.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1750 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.