De Keen en Nieuwe Haven in Strijen worden uitgebaggerd

422

STRIJEN – In opdracht van Waterschap Hollandse Delta vinden er momenteel in de Keen en Nieuwe Haven baggerwerkzaamheden plaats.

De baggerwerkzaamheden zijn nodig ter bevordering van de kwaliteit van de waterbodem en daarmee de kwaliteit van het water en oevers. Het baggergebied betreft de Keen en de Nieuwe Haven tot en met de jachthaven Strijensas.

De baggerwerkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een zogenaamde snijkopzuiger. Dit apparaat transporteert baggerspecie via een pijpleiding naar een regionaal depot. Tevens wordt er baggerspecie verplaatst via het water, met behulp van kleine transportboten. De werkzaamheden vinden uitsluitend overdag plaats en duren tot en met februari 2018. De werktijden zijn op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur.

Contact
Bij eventuele vragen of klachten kan er een mailtje worden gestuurd naar de uitvoerend aannemer via info@beensdredging.nl. Voor vragen is er tevens iedere dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur een inloopspreekuur bij de directiekeet aan de Noord Kavelsedijk 12 in Strijen.

Nieuwsbrief
Verder is het mogelijk om op de hoogte te blijven van het baggeren via de 4-wekelijkse nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een mail te sturen naar info@beensdredging.nl, onder vermelding van het onderwerp ‘Nieuwsbrief BD1711’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.