De lekkerste cadeaus voor jouw Valentijn!

17

Het is al bijna 14 februari: Valentijnsdag! Bij De Notenshop is er een ruim assortiment aan de lekkerste cadeaus waarmee jij jouw geliefde kan verwennen. En waar kan je iemand nou het best mee verrassen? Chocolade natuurlijk! Van chocoladeharten tot aan chocoladelepels waar je de lekkerste warme chocolademelk van maakt. Je vindt het bij De Notenshop. Bekijk de Valentijnsdag pagina om alle producten terug te vinden.

Pindakaas dag!

Wist je dat de Notenshop morgen (24 januari) ook een leuke actie heeft? 24 januari is het Pindakaas dag en dit kon De Notenshop niet aan zich voorbij laten gaan! Bij aanschaf van twee potten pindakaas van 500 gram in de smaken: ongezouten, met stukjes pinda of chili krijg je er 1 gratis bij naar keuze! En dit is nog niet alles: De pindakaaspotten van 385 gram zijn verkrijgbaar met 15% korting.

En vergeet ook niet dat De Notenshop elke vrijdag een leuke aanbieding voor jullie klaar heeft staan. Bezoek www.denotenshop.nl om het gehele assortiment te bekijken en geen actie te missen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.