Airco Outletshop is verhuisd. Dit wordt gevierd met een “feestelijke openingsactie” tot 28 februari

96
Het nieuwe pand van Airco Outletshop in Heinenoord

Het is feest bij Airco Outletshop. Per ingang van begin dit jaar is Airco Outletshop verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand aan de Reedijk 8-2 in Heinenoord.

Feestelijke openingsactie

Om onze verhuizing ook feestelijk voor u te vieren,  bieden we t/m 28 februari 2023 een op=op feestactie op geselecteerde top modellen die wij op voorraad hebben.

Per type model stellen we een gelimiteerd aantal sets met montage ter beschikking met extra kortingen bovenop onze nieuwjaar actie die geldig is t/m 28 februari 2023. Hieronder ziet u onze NIEUWJAARACTIE, inclusief de selectie van de gelimiteerde deelnemende modellen met extra korting.

Klik direct op “Feestelijke Openingsactie” om alle deelnemende producten te bekijken. 

Showroom

Ook op de nieuwe locatie wordt er een gloednieuwe showroom ingericht om alle top en nieuwste modellen van Mitsubishi Heavy, Daikin en LG te kunnen tonen en demonstreren. Wij hebben van Daikin en Mitsubishi Heavy alle type airco’s aangesloten, zodat u via ons wegwijs kunt worden in zowel de functionaliteiten als de geluiden en luchtstromen van de systemen. De nieuwe showroom is per begin februari 2023 geopend en is te bezoeken op afspraak. U kunt hier alvast een afspraak maken. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.