Echtpaar Van Everdingen-Luijendijk uit Strijen viert briljanten huwelijk

352

STRIJEN – Op 8 mei 1958 gaven de heer en mevrouw Van Everdingen-Luijendijk (beiden 88 jaar) elkaar het jawoord. Vandaag feliciteerde burgemeester Aptroot hen namens het gemeentebestuur met dit 65-jarige huwelijksjubileum. Hij had een mooi boeket bloemen meegenomen.

Nelis en Maaike hebben elkaar leren kennen via een nicht. Ze wonen al 65 jaar op hetzelfde adres in Strijen.

Het echtpaar heeft 3 kinderen, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Mevrouw puzzelt en leest graag, meneer leest graag de krant en bladen die over landbouw gaan. Hun geheim voor een goed huwelijk? Veel praten en overleggen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.