Stap op… de fiets!

Van woensdag 10 t/m zaterdag 13 mei 2023 organiseert Tweewielercentrum 's-Gravendeel de opstapdagen.

95
Foto PR
Van woensdag 10 t/m zaterdag 13 mei 2023 organiseert Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel de opstapdagen. Tweewielercentrum ‘s-Gavendeel bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar en dat vieren we het hele jaar met leuke activiteiten waaronder deze feestelijke opstapdagen! 

 
Op deze dagen staan er bij de winkel aan de Hendrik Hamerstraat in ‘s-Gravendeel heel veel verschillende types en merken demofietsen klaar die je, geheel vrijblijvend, kunt testen. Door te testen, te doen en te ervaren, voel je al snel welke fiets goed bij jou en jouw wensen past. Een opstapdag kun je zien als een uitgebreide testdag: een ideale manier om de vele mogelijkheden die er zijn te verkennen.
 
Heb je nog nooit op een elektrische fiets gefietst en wil je dat graag eens proberen? Of heb je al een elektrische fiets, maar wil je graag eens andere merken testen? Je bent van harte welkom! Uiteraard voorzien we je graag van een goed fietsadvies.
 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.