Knutselen en genieten tijdens vakantie bijbel club in Strijen

154
Foto M van der Vorm

Afgelopen week werd weer als vanouds de Vakantie Bijbel Club gehouden in het Salvatori in  Strijen. Het was erg gezellig met ongeveer 50 kinderen die kwamen om te zingen, te knutselen, te luisteren naar een Bijbelverhaal en te genieten van de poppenkast.

De week werd afgesloten met een optreden van poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek die de kinderen en ook de ouders met trucjes en poppen liet genieten van het Bijbelverhaal over Esther. Matthijs vertelde over Esther, Mordechai en natuurlijk de gemene Haman op een interactieve en vermakelijke manier waarbij de kinderen ook in de voorstelling konden helpen.De VBK stond deze week in het teken van het thema Tel maar mee! 

Woensdag in de herfstvakantie is iedereen weer welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.