Lift je carrière! Vacature heftruckchauffeur bij Jonas B.V.

57

Jonas B.V. is een middelgroot familiebedrijf sinds 1960, gespecialiseerd in wereldwijde import, verpakken en verkopen van peulvruchten, granen en zaden. Onze producten vinden na ons proces hun weg naar supermarkten binnen Europa. De afgelopen 60 jaar hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd met telers en verwerkers van onze producten. Door een stijgende vraag naar plantaardige voeding, waaronder peulvruchten, granen en zaden, en onze bedrijfsvergroting door nieuwbouw, zijn wij op zoek naar een nieuwe heftruckchauffeur.


Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je houdt je dagelijks bezig met het lossen van inkomende en laden van uitkomende goederen en het voorbereiden en verzamelen van orders. Taken zijn onder andere het sealen, verpakken, transport klaar maken en controleren van orders. Samen met je collega heftruckchauffeur (s) draag je zorg over het interne transport binnen ons magazijn. Je zorgt ervoor dat de orders optijd klaar staan en de vrachtwagens compleet geladen zijn voor de klant.

Wat wij vragen?

– Je hebt MBO+ werk en denk niveau
– Je hebt een geldig heftruckcertificaat (of in overleg haalbaar)
– Je hebt werkervaring op een heftruck (pré)
– Je bent een echte aanpakker
– Je kan werken in een klein team
– Je hebt een flexibele instelling
– Je Engelse en Nederlandse taal is uitstekend

Competenties:

-Oog voor veiligheid
-Nauwkeurig
-Ruimtelijk inzicht
-Zelfstandig

Ons aanbod:

– Veelzijdig en interessant werk
– Een marktconform+ salaris
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Werken bij een informele en platte organisatie

Heb jij een heftruckcertificaat en ervaring op een heftruck, ben je per direct op zoek naar een baan en fulltime beschikbaar?
Stuur je sollicitatie en CV naar martin@jonasbv.nl

www.jonasbv.nl | www.peulvruchten.nl
Jonas B.V.
Chr. Huygensstr. 4
3291 CN Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.