Dit weekend: Honing met korting van de tap bij Imkerij TotalisNaturales

37

Op zaterdag 16 september heeft TotalisNaturales een speciale einde-zomer-actie.Neem je eigen potje mee en laat dit vullen met Hoeksche Waardse bloemenhoning van de tap. Uiteraard betaal je dan je potje niet en je krijgt dan ook nog 10% korting op de honing.

De zomer komt langzaam aan het eind. De meeste mensen zijn weer terug van vakantie. En dat is meestal een dure periode, die vakantie. Daarom hebben we deze speciale actie. Je betaalt alleen voor de honing en daar krijg je ook nog eens 10% korting op.We tappen de honing uit het vat, terwijl je wacht. Het vat zit helemaal gevuld met heerlijke Hoeksche Waardse bloemenhonig.

Tip: honing trekt vocht aan en neemt de smaak aan van andere producten. Neem dus een droog potje mee, wat niet meer ruikt naar wat er eerder in heeft gezeten.

Graag tot ziens op zaterdag 16 september van 11.00 uur tot 16.00 uur bij TotalisNaturales op de Oudendijk 47 te Strijen.

PS Let op: In de webshop krijg je op zaterdag 16 september ook 10% korting op een potje Hoeksche Waardse Bloemenhoning! www.totalisnaturales.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.