Huiskamer bijeenkomst met oud politici Astrid Butter en Caroline Smeets in Strijen

52
Astrid Butter en Caronline Smeets

20 september 2023 is er weer een huiskamerbijeenkomst, georganiseerd door Astrid Butter en Caroline Smeets. Dit als vervolg op de succesvolle huiskamerbijeenkomst in september 2022 over de visie op Wonen, Welzijn en Zorg in de Hoeksche Waard.

Deze nieuwe huiskamerbijeenkomst zal in het teken staan van een korte terugblik op vorige keer en de stand van zaken. Daarna gaan we over op onze omgeving, hoe ziet die er uit, wat we missen maar vooral ook willen voor een  gezonde nabije leefomgeving. Hierover zullen we actief met elkaar in gesprek gaan. De bijeenkomst is voor iedereen en vrij toegankelijk. Wel vinden we het fijn als u zich van te voren aanmeldt via smeets.groenlinks@gmail.com. Inloop van 19.00 tot 19.30 en afsluitende borrel van 21.30 tot 22.00. Locatie Activiteitencentrum Het Molenschaer, Boskade 2, 3291 AC Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.