Nieuwe culinaire hotspot in de Hoeksche Waard: Restaurant Opus One

427

Heb je zin in een avond uit eten met vrienden of familie? Of ben je op zoek naar een nieuwe plek om te borrelen tijdens je werkdag? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er is namelijk een nieuw restaurant geopend in het hartje van Numansdorp, genaamd ‘Opus One’.

Bij Restaurant Opus One kun je genieten van heerlijke gerechten uit onze keuken, bereid met verse ingrediënten en met oog voor detail. Het restaurant heeft een warm en gezellig interieur, waardoor je je direct thuis voelt. Of je nu houdt van vlees, vis, vegetarisch of veganistisch, er is voor ieder wat wils op de unieke menukaart.

Om het plaatje compleet te maken, biedt Opus One ook een uitgebreide drankenkaart met verschillende wijnen, bieren en cocktails. Kortom, een avondje uit bij Opus One staat garant voor een culinaire ervaring om nooit te vergeten. Reserveer nu en ontdek zelf waarom Opus One de nieuwe hotspot van het dorp is!

 

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 16.00 tot 23.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.