Poldermarkt in Strijen a.s. zaterdag 11 november

80

Zaterdag 11 november a.s. is het weer een en al gezelligheid bij de Maria Hoeve met de laatste Poldermarkt van dit jaar met (h)eerlijke lokale- en regionale producten. Proef en ervaar wat er allemaal in de streek gemaakt wordt!

Als je nog een leuk cadeau zoekt voor aanstaande decembermaand, dan kun je hier goed slagen!. Om 11.00 uur zal Jachthoornblazers Polderluid optreden en is er een wisselpunt van de fietsestafette door Rotary Hoeksche Waard ter ere van 100-jarig bestaan van de Rotary.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Weelsedijk 61, Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.