BIZ Strien Graag Gezien: Winkels moeten zelf kunnen bepalen of ze op zondag open willen gaan

42

De BIZ Strien graag Gezien  is  van mening dat er vrijheid dient te zijn om – naar eigen keuze – open te kunnen gaan  op zondag en zodoende competitief te zijn in de regio en aldus aantrekkelijker te zijn als eiland / gemeente, voor zowel de huidige en toekomstige bewoners als bezoekers / toeristen. Dit liet de BIZ weten aan de gemeente als reactie op de Resultaten onderzoek Rust en Activiteiten op Zondag van de gemeente Hoeksche Waard.


Ook dient er ruimte te zijn voor zondagsactiviteiten voor alle bewoners, niet alleen voor mensen met een religieuze overtuiging. We houden rekening met elkaar maar de meerderheid dient niet te buigen voor de minderheid. Bovendien zal er ook aan de jeugd gedacht moeten worden, waarvoor juist ook op zondag meer ruimte moet komen
zodat die minder naar randgemeenten hoeven te gaan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.