Airco Outletshop: Vrije Showroom Inloopweken

101
Erwin Fok en Quint Sterkman willen Airco Outletshop in de kersverse vestiging in Heinenoord verder uitbouwen en airconditioning en andere besparende oplossingen nog prominenter laten zijn - Foto Arco Bomgaars

Airco Outletshop publiceert regelmatig artikelen op Hoeksch Nieuws. Onze artikelen gaan over het algemeen in op de inhoudelijke ontwikkelingen in de energiemarkt en over oplossingen voor lange termijn verduurzamingsoplossingen en korte termijn besparingen in je portemonnee.

Bent je echter al geïnteresseerd in airconditioning of ben je vooral nieuwsgierig naar de werking van airconditioning? Voor jou stellen wij onze showroom en onze adviseurs nu op basis van vrije inloop beschikbaar om je geheel vrijblijvend de beste merken te laten ervaren.

Het is prettig om een product waarin je investeert eerst te zien en ervaren i.p.v. deze te kiezen op basis van een foto. Daarom bieden wij graag extra ondersteuning in je oriëntatie en besluitproces voor airconditioning. In onze showroom kunnen wij je diverse functies demonstreren, gebruikte installatie accessoires tonen, maar ook de werking en geluiden van de binnenunit en buitenunit van verschillende merken laten zien en horen.

Daarnaast merken wij dat de uitstraling van een airco steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Zeker aangezien er steeds vaker de keuze wordt gemaakt om de airco als (hoofd)verwarming (o.a. in de woonkamer) te gebruiken. In onze showroom kun je diverse design airco’s van Daikin, Mitsubishi Heavy en LG bekijken.

Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom waar de koffie voor je klaar staat, je het comfort van airconditioning persoonlijk en vooraf kunt ervaren en wij je graag adviseren o.b.v. jouw wensen.

Wat kan Airco Outletshop voor je betekenen?

Airco Outletshop is een relatief jonge maar zeer energieke speler in de markt met jarenlange ervaring in de klimaattechniek. Er wordt enkel gebruik gemaakt van gecertificeerde installateurs en het bedrijf is transparant in de prijsvorming. Doordat er verschillende merken en typen worden aangeboden, kan er altijd onafhankelijk (technisch) advies worden gegeven. Daarbij staat prijstransparantie hoog in het vaandel en zijn er altijd acties. De slogan “altijd acties op de beste merken” komt dan ook niet uit de lucht vallen.

Met de Vrije Showroom Inloopweken hoef je geen afspraak te maken om onze Showroom te bezoeken. Je kunt t/m vrijdag 8 december van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur geheel vrijblijvende en zonder afspraak bij ons binnenlopen en het comfort van airconditioning ervaren.

SHOWROOMACTIE

Bij aankoop van een airco in onze showroom in 2023 en met een installatiedatum uiterlijk in januari 2024 ontvang je op diverse modellen van de merken Mitsubishi Heavy Industries € 100,- en op Daikin € 200,- extra korting. Vraag naar de voorwaarden.

Onze adviseurs staan voor je klaar om gericht advies te geven, neem daarom altijd foto’s en een plattegrond mee van je woning.

Toch liever een afspraak of advies thuis?

Je kunt ook vooraf een afspraak maken met onze adviseurs zodat wij voorbereid zijn op je komst. Wil je liever een technische opname thuis? Dit doen wij ook graag geheel vrijblijvend.

Klik op “Plan hier een afspraak voor onze unieke showroom – Airco Outletshop (airco-outletshop.nl)” of bel ons op 0186 700 227


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.