Warmterecords gaan weer zorgen voor topdrukte in het airco hoogseizoen. Je bent nu nog op tijd!

19
Erwin Fok en Quint Sterkman willen Airco Outletshop in de kersverse vestiging in Heinenoord verder uitbouwen en airconditioning en andere besparende oplossingen nog prominenter laten zijn - Foto Arco Bomgaars

Op 9 april  publiceerde Nu.nl het artikel “Ook maart heeft een warmterecord gebroken en dat is de tiende maand op rij”. “Niet eerder zijn er in de maand maart zulke hoge temperaturen gemeten”. “Het is de tiende maand op rij die een warmterecord breekt.”

Het wordt steeds warmer in Nederland, hittegolven komen vaker voor dan enkele decennia geleden, warme periodes houden langer aan en de warmte komt vroeger in het jaar. Om dit maar eens te benadrukken. Het heerlijke weer van afgelopen weken bevestigt het laatste. Zaterdag 6 april was met 24,1 graden de warmste ooit gemeten.

De warmterecords zorgen ervoor dat ieder jaar de vraag naar airconditioning ontploft. Slechts een aantal warme dagen met slapeloze nachten tot gevolg, zorgen voor een stormloop van mensen “wanhopig” op zoek naar een airco om de plaknachten door te komen.  Afgelopen jaar ontving Airco Outletshop op de eerste drie hete dagen van het jaar meer dan 250 aanvragen. Binnen slechts een week werden installaties al 3 maanden vooruit gepland. Voor velen betekende dit dat zij helaas “weer te laat” waren. Nu bent u nog op tijd.

Waarom een airco? Voor die paar hete dagen per jaar?

Herkent u deze reactie? Wellicht van uzelf of misschien aan u gericht? Aircobezitters weten dat airconditioning in de praktijk veel vaker gebruikt wordt dan slechts een paar dagen per jaar. Het biedt namelijk niet alleen verkoeling op de extreem hete dagen maar wordt gedurende het jaar voor verschillende toepassingen gebruikt.

Misschien is één van deze vragen op u van toepassing?

  • Wilt u deze zomer geen slapeloze nachten hebben?
  • Wilt u zich tijdens de warme maanden energieker voelen?
  • Wilt u ook in zomer comfortabel en effectief thuis kunnen werken?
  • Heeft u ook last van die benauwde drukkende dagen?
  • Wilt u thuis voor uzelf of voor uw gezin ook minder last hebben van hooikoorts?
  • Wilt u, zoals velen de afgelopen twee jaar, ook besparen op uw verwarmingskosten?

Oplossing voor de hete dagen

Wij Nederlanders verwelkomen de warme zomerdagen altijd met luid gejuich. Als het eenmaal heet is snakken we naar koelere dagen. Het beeld is mooier dan de werkelijkheid. Zeker als de hitte eenmaal in het huis zit.

Veel mensen kunnen door de hitte niet slapen en raken in deze periode vermoeid. Effectief thuiswerken, wat inmiddels voor velen normaal is, wordt door de hitte ook vrijwel onmogelijk. En voor mensen die slecht tegen warmte kunnen, zoals ouderen of patiënten met longaandoeningen, zorgen de hete dagen voor extra kwetsbaarheid.

Airconditioning zorgt voor een constante temperatuur die bij uw situatie het beste aansluit om comfortabel te kunnen leven.

Oplossing voor benauwde/ drukkende dagen

De warmere dagen van de lente en zomer liggen weer voor ons. Voor velen heerlijk maar tegelijk hebben ook veel mensen last van het benauwde en drukkende weer. Dit gebeurd bij warm weer met een hoge luchtvochtigheid. Door de aanwezigheid van veel water is de luchtvochtigheid in het westen van Nederland hoger dat in het oosten. Op zo’n dag kan een gemeten 26 graden in Rotterdam door de hogere luchtvochtigheid warmer aanvoelen dan 30 graden in Eindhoven.

Door de hoge luchtvochtigheid koelt het ’s avonds en ’s nachts ook nog eens langzamer af en wordt het lastiger om de hitte uit huis te houden.

Veel klanten van Airco Outletshop geven aan dat de airconditioning hen een oplossing heeft geboden op dit probleem. Al bij gematigd warme maar wel benauwdere lentedagen biedt een airco veel profijt. Airconditioning biedt de functie, ontvochtigen. In het kort komt het erop neer dat een airco vocht aan de binnenlucht onttrekt. Hierdoor wordt de lucht droger en daarmee minder benauwd en drukkend.

Oplossing voor hooikoorts klachten

De lente is begonnen en staat in het teken van leven. De natuur staat in bloei en plant zich voort.  Voor veel mensen, maar ook voor gezinnen met kinderen, zorgt dit helaas voor een minder leuke periode van het jaar. De pollen vliegen namelijk door de lucht en het hooikoortsseizoen is daarmee weer begonnen.

“Alles over allergie” adviseert op haar website tijdens het hooikoortsseizoen het volgende te doen:

  • Houd deuren en ramen het liefst gesloten als er pollen in de lucht zitten waar je allergisch voor bent.
  • Zet de airconditioning in je auto op de recirculatie-stand om pollen buiten te houden. Vergeet niet om regelmatig het filter te vervangen.

Het gesloten houden van de deuren en ramen is natuurlijk een goed advies om pollen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Dit zorgt er echter ook voor dat de woning niet kan luchten en/of koelen.

Airconditioning biedt de perfecte oplossing. Zeker de beste merken Daikin en Mitsubishi Heavy hebben veel aandacht voor het zuiveren van lucht. De airco’s zijn uitgerust met de beste filtertechnieken die zorgen voor een optimale krachtige luchtzuivering. De airco’s vangen pollen en schimmelallergenen op en zorgen voor een constante toevoer van zuivere lucht. Zo zorgt airconditioning voor een zuivere binnen luchtkwaliteit en maakt daarmee de eigen woning een veilige en comfortabele haven.

Oplossing voor voordeliger verwarmen

De afgelopen twee jaar hebben veel huishoudens gekozen voor een alternatief voor verwarmen met gas. In veel gevallen is er gekozen voor airconditioning.

Moderne airconditioningsystemen zijn ontworpen om zowel koel- als verwarmingsmogelijkheden te bieden. Wat steeds meer mensen beseffen is dat een airco een warmtepomp is, meer gedetailleerd gezegd; een lucht-luchtwarmtepomp. Een airco geeft net als de lucht-waterwarmtepomp een rendement op het vermogen dat het verbruikt. Dit rendement kan oplopen tot liefst 475%, dit betekent dat de airco dus bijna 5 keer meer vermogen geeft dan het verbruikt. De beste airco merken zijn namelijk allemaal A++ of A+++ en daarmee superzuinig in verbruik. Airco Outletshop heeft dan ook van vele tevreden klanten positieve feedback ontvangen over het besparen van honderden en zelfs meer dan duizend euro’s per jaar op de energierekening.

Mocht uw wens bij besparing liggen, geven wij u graag advies o.b.v. u persoonlijke situatie.

Wees op tijd en profiteer nog van de Tijdelijke Voorjaarsactie!

Biedt airconditioning een oplossing voor u of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij adviseren u tijdig contact met ons op te nemen. U bent al snel te laat voor deze zomer.

Daarnaast kunt u nu ook nog gebruik maken van de laatste acties voor de start van het hoogseizoen. Op dit moment biedt Airco Outletshop vanaf 13 april de “TIJDELIJKE VOORJAARSACTIE”. Diverse modellen van de beste merken, waaronder ook design modellen en de meest energiezuinige modellen, zijn in de actie opgenomen. Bekijk de acties op: https://www.airco-outletshop.nl/acties/

10 jaar garantie bij Airco Outletshop

Airco Outletshop gelooft in de kwaliteit van haar producten en diensten. Daarom geven wij altijd 5 jaar garantie op het product en op de montage. Wij zijn trots om u nu ook de mogelijkheid voor 10 jaar garantie aan te bieden. Dit past volledig in onze bedrijfsvisie om in het gehele proces de beste kwaliteit te willen leveren. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Wat kan Airco Outletshop voor u betekenen?

Airco Outletshop is een energieke speler in de markt met jarenlange ervaring in de klimaattechniek. Ons airconditioninginstallatiebedrijf is toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw unieke behoeften. Wij zijn er daarom ook erg trots op dat wij u kunnen ontvangen in onze showroom waar u het comfort van airconditioning persoonlijk en vooraf kunt ervaren, diverse modellen van de beste merken kunt zien en wij u graag adviseren o.b.v. uw wensen. Doordat er verschillende merken en typen worden aangeboden, kan er altijd onafhankelijk (technisch) advies worden gegeven. Onze experts begeleiden u graag bij het selecteren van het beste airconditioningsysteem voor uw behoefte.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende technische opname en advies en u bent van harte welkom in onze showroom waar de koffie voor u klaar staat. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is voor uw bezoek, kunnen wij u uitsluitend ontvangen op afspraak. U kunt zich online aanmelden voor een showroomafspraak: https://www.airco-outletshop.nl/showroom/

Airco Outletshop

Reedijk 8-2

3274 KE, Heinenoord

0186 700 227

info@airco-outletshop.nl

www.airco-outletshop.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.