Korfbalinternationals bezoeken Ventura Sport

58
Foto’s Saskia Duimelaar

De korfbaltraining van de jeugdleden van Ventura Sport werd op 4 juni een heel bijzondere training. Niemand minder dan Bo Oppe en Brett Zuijdwegt, beiden spelend voor het Nederlands Team en Nederlands kampioen PKC, kwamen naar Strijen om een clinic te geven.

De clinic startte met een kleine persconferentie. De jeugdleden mochten als echte journalisten vragen stellen aan de 2 internationals. Zo kwamen ze bijvoorbeeld te weten dat Bo Oppe wel eens tegen Ventura Sport had gekorfbald.

 

De warming up werd met elkaar gedaan en daarna werd de groep gesplitst. De oudere jeugd kreeg training van Bo Oppe en de jongere jeugd van Brett Zuijdwegt. Zij werden hierbij ondersteund door de jeugdtrainers van Ventura Sport. Bij beide groepen werden oefeningen gedaan om nog beter te kunnen schieten. Want om te winnen, moet je doelpunten maken!

 

De beide internationals waren wel benieuwd of hun oefeningen effect hadden en daarom mochten alle jeugdleden in groepjes tegen hen een wedstrijdje spelen. Het waren leuke wedstrijdjes om te zien, waarbij er mooie doelpunten werden gemaakt.

 

Ondanks een korte heftige regenbui was het een ontzettend leuke avond en is er veel geleerd. En uiteraard zijn er na de clinic heel veel handtekeningen gezet en foto’s gemaakt met de internationals!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.