Verras jouw vader met Vaderdag

9

Het lijkt misschien nog even te duren, maar 16 juni is het alweer de derde zondag in juni en dat betekent: Vaderdag! Ter ere van alle vaders wordt deze feestdag gevierd en kun je jouw vader, vriend, opa of andere geliefde lekker in het zonnetje zetten. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje? Zoek dan niet verder. De Notenshop heeft namelijk een breed assortiment aan lekkernijen, waarmee je iemand echt kunt verwennen!

Denk je aan stoere mannen, dan denk je al snel aan een goede notenmix. En denk je aan een goede notenmix dan denk je natuurlijk aan De Notenshop. Van heerlijke, gezouten pinda’s tot verrukkelijke pistachenoten, De Notenshop heeft het allemaal. Houd jouw vader meer van chocola? Dan ben je bij De Notenshop ook aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de Chocolates For You pagina. Hier vind je de lekkerste chocola in een mooi, doorzichtig doosje. Heerlijk om van te smullen, nog leuker om cadeau te doen!

Wist je dat De Notenshop ook hele leuke cadeauboxen heeft? De Borrelbox Noten, gevuld met een borrelmix, notenmelange, cashewnoten en een Italian Spice mix, is bijvoorbeeld een uitstekende keuze! Waar je ook voor gaat, met iets lekkers zit je altijd goed. Neem snel een kijkje op De Notenshop om het gehele assortiment te bewonderen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.