Houd je hoofd deze zomer koel met dé ORANJE EK DEALS van Airco Outletshop

10

Op 20 juni is de zomer officieel begonnen . En, gelukkig is het ook eindelijk beter weer met temperaturen rond de 25 graden. De temperatuur lijkt hand in hand met de EK spanning op te lopen. Airco Outletshop helpt u daarom graag koel en comfortabel te blijven tijdens deze zomer met onze exclusieve Oranje EK Deals, geldig zolang het Nederlands Elftal actief is in het toernooi.

Zoals altijd bieden wij graag de beste acties aan en geven wij ook graag verdieping op de inhoud van onze markt en dienstverlening.

Hooikoorts, astma en andere luchtwegproblemen? Hoge lucht vochtigheid aanstaande.

Voor mensen met luchtwegproblemen kan de aankomende periode extra zwaar worden. Een combinatie van veel regen, vochtige grond en zonnig weer zorgen voor een hoge luchtvochtigheid. Zeker bij temperaturen rond de 25 graden wordt het benauwd en drukkend. Een airco zorgt met de (zeer zuinige) ontvochtingsstand voor een droger, comfortabeler leefklimaat en voor een luchtfiltering van pollen. Vooral mensen met hooikoorts en luchtwegproblemen zijn gebaat bij deze stand.

Wees zorgvuldig met uw keuze voor een installateur. U riskeert garantieverlies en nalatige service!

Mede door het teruglopen van de marktvraag voor zonnepanelen is er op dit moment een enorme wildgroei aan het ontstaan van airco/ warmtepompaanbieders die (in origine) veelal zonnepanelen aanbieders zijn. Hierbij is het volgens de wet de verantwoordelijkheid en plicht van de eindgebruiker om navraag te doen en te kiezen voor een BRL100 gecertificeerd installateur. Het overheidsorgaan Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is de laatste jaren steeds strenger aan het controleren op de handhaving van de wetten, verordeningen en verdragen die gelden voor het gebruik van koudemiddelen. Niet-gecertificeerde installateurs worden door het ILT opgespoord en ontvangen hoge boetes en kunnen tot het behalen van de BRL100 certificering op non-actief worden gesteld. N.a.v. de publicatie van de Europese F-gassen verordening is de verwachting dat, zoals al van toepassing in de gasketelwet, ook consumenten een boete riskeren als zij een niet gecertificeerd installatiebedrijf inschakelen. Daarnaast beseffen consumenten zich te weinig dat zij geen enkel recht op garantie hebben bij een installatie die niet door een BRL100 gecertificeerd bedrijf of ZZP’er wordt/ is uitgevoerd.

Naast de certificeringen is het ook van belang om na te denken over het bestaansrecht van de installatiepartij of éénmanszaak die de airco of warmtepomp aanbiedt. Hoe zit het als de éénmanszaak of het installatiebedrijf zijn activiteiten stopzet? Bij vooral ZZP’ers ligt dit risico op de loer, door arbeidsongeschiktheid, tegenvallende resultaten en vooral ook de steeds strengere overheidseisen m.b.t. verplichte BRL100 wetgeving en de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering vanaf 2025. Deze veranderingen maken het steeds kostbaarder en tijdsintensiever om alles op orde te hebben. Wanneer een ZZP’er niet meer actief is, zal een andere partij de garantie van het product en de installatie niet willen overnemen. En bovendien, is de ZZP’er wel in staat om service te verlenen in drukke periodes? Niemand zit te wachten op een wekenlang defect product in het hoogseizoen.

Airco Outletshop is een BRL100 gecertificeerd installatiebedrijf en is uw betrouwbare servicepartner.

Een BRL100 certificering is dus verplicht voor zowel bedrijven als eenmansbedrijven (ZZP’ers) die met koudemiddelen werken. Airco Outletshop is een BRL100 gecertificeerd installatiebedrijf dat F-gassen gecertificeerde installateurs inzet voor haar installaties.

Het bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid naar een gerenommeerd installatiebedrijf en inmiddels met de aanwezige ervaring van adviseurs en installateurs ook actief met het zusterbedrijf “Alternatief Voor Gas” in het warmtepomp segment. Met een klanttevredenheid van 4,9/5,0 op basis van 125 Google recensies voorzien wij elke dag huishoudens en bedrijven van vakkundig advies en kwalitatieve installaties volgens de geldende wetten, regels en verordeningen.

U kunt ons tijdens kantoortijden goed bereiken voor vragen m.b.t. service, instructies en andere vragen. Wij gaan met ons team altijd op zoek naar een passende en adequate oplossing. Met inmiddels 8 installateurs zijn wij ook (naar mogelijkheden en redelijkheid) in staat om snel service te verlenen.

In onze unieke showroom kunnen wij demonstraties geven die op elke vraag antwoord bieden. Over het algemeen plannen wij eerst een vrijblijvende technische opname afspraak in om vervolgens o.b.v. uw situatie een passende demonstratie te kunnen geven in de showroom.

10 jaar garantie op Daikin en Mitsubishi Heavy (tijdelijke actie)

Airco Outletshop staat achter haar topmerken en als hun partner hebben wij de mogelijkheid om een garantie aan te bieden van 10 jaar op zowel Daikin als op Mitsubishi Heavy. Hiervoor is het zowel belangrijk als een harde eis vanuit de merken dat structureel onderhoud door de installateur van de betreffende airco wordt uitgevoerd. U kunt zelf veel onderhoud verzorgen maar een grondige reiniging en analyse moet door een expert worden uitgevoerd. Hiervoor helpen wij u graag met een voor u aansluitend onderhoud en servicepakket.

De eerste onderhoudsbeurt gratis

Airco Outletshop biedt als tijdelijke actie: de eerste onderhoudsbeurt gratis bij afname van 10 jaar garantie, deze wordt uitgevoerd binnen een jaar na installatie. Vraag naar de voorwaarden van deze tijdelijke actie of scan onderstaande QR-code.

ORANJE EK DEALS!

Terug naar de hoofdactie. Om het EK extra “KLEUR” te geven, bieden wij voor een aantal design airco modellen tijdelijk een extra hoge korting. Deze korting is geldig zolang ORANJE in het toernooi actief is en betreft een OP=OP ACTIE.

Vanwege de titanenstrijd die ORANJE moet leveren, ontvangt u nu een hoge korting op het Mitsubishi Heavy SRK/ SRC 50 Titanium model. Ook ontvangt u hoge kortingen op de Daikin Stylish en Daikin Emura modellen die in de kleurvariaties wit, zwart, zwarthout en zilver worden uitgebracht.

Bent u op zoek naar een meer BUDGET OPLOSSING? Ondanks dat wij alleen airco’s aanbieden van de beste merken, hebben wij ook hiervoor een oplossing. U hebt nu namelijk de mogelijkheid om vanaf €1.799,- een Mitsubishi Heavy voor de slaapkamer aan te schaffen.

Alleen het benodigde installatiemateriaal moet nog na een technische opname worden bepaald en berekend.

UW AIRCO NOG IN JULI GEÏNSTALLEERD

Door het uitblijven van een echte hittegolf is er bij Airco Outletshop nog ruimte om uw airco in juli te ontvangen. Voor het vergelijk, na de warme juni periode van vorig jaar liep de planning al richting september. De verwachting is dat de drukte in het seizoen vanaf de aankomende warmere periode een vervolg krijgt. Wilt u dus nog een airco aan het begin van de zomer, neem contact met ons op en scoor een EK Deal.

NIEUWSGIERIG?

Airco Outletshop is gevestigd in Heinenoord en heeft daar ook zijn showroom. Via www.airco-outletshop.nl/showroom kunt u zich aanmelden voor een afspraak. Ook kunnen we vrijblijvend bij u langskomen voor een adviesgesprek.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.