Mookhoek afgesloten ( wegwerkzaamheden )

16

De dijk Mookhoek wordt afgesloten.

Op maandag 28 en dinsdag 29 november aanstaande worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de dijk Mookhoek binnen de bebouwde kom.

De werkzaamheden bestaan uit het uitfrezen en uitvullen van de scheuren in het asfalt. Ze worden overdag uitgevoerd, waardoor de dijk Mookhoek voor twee dagen afgesloten is voor het doorgaand verkeer.

Het openbaar vervoer (Arriva) wordt omgeleid over de Tweede Kruisweg. Hierdoor is twee dagen een aantal bushaltes buiten gebruik, vanaf Tweede Kruisweg tot aan ‘s-Gravendeel. Er wordt wel een tijdelijk halte opgesteld ter hoogte van de kruising Mookhoek / Tweede Kruisweg. Het verzoek aan het doorgaande verkeer is om zoveel mogelijk over de provinciale weg N217 te rijden richting Strijen. Borden geven de omleidingsroute voor Mookhoek aan.

Fietsverkeer kan ter plaatse van de werkzaamheden afstappen en te voet of via de parallelwegen passeren. Woningen blijven bereikbaar, al dan niet met enige hinder


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.