Trinity in de Grote Kerk van Strijen

9
Trinity in de Grote Kerk van Strijen STRIJEN – Zaterdag 4 februari om 20.00 geeft Trinity een akoestisch concert bij kaarslicht in de Grote Kerk van Strijen. Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt, brachten hun jeugdjaren door in Peru. 
De Up-tempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun liefde voor Keltische klanken, levert een bijzondere mengeling van ritmische en meeslepende nummers op. Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke live performance.

Kaartjes kosten slechts €10,- per stuk en zijn te bestellen per mail. Opbrengst van deze avond is voor Tear waarvoor Strijen al het hele jaar aan het actie voeren is en waarvan de jongens van Trinity ambassadeur zijn.

Vorig jaar was Trinity ook te gast in Strijen en dat is van beide kanten zo goed bevallen dat besloten is hieraan een vervolg te geven. We hopen u en jou te verwelkomen op zaterdag 4 februari 2012.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.