Dieren vermist en gevonden

107

20120106-161503.jpg

HOEKSCHE WAARD – Bij de Dieren Centrale Nederland zijn weer dieren als vermist en gevonden genoteerd.

Kat.Vermist:
Teef, bulldog engelse, bruin, is gechipt, Biezensnijder Puttershoek; Poes, schildpad, witte borst en sokken, is slechtziend, Middelweg Numansdorp; Kater, rood, witte borst, kraag en poten, wollige vacht en pluimpjes aan oren, is gechipt, jong, Oud-Beijerland; Poes, cypers, iets rood door de vacht, zonder wit, is gechipt, Strijen; Kater, cypers, witte buik, poten, borst en wit in snuit, grijs vlekje naast neus, Numansdorp; Kater, rood, witte bef, is gechipt, ; Kat, cypers, donker van kleur, witte borst, Klaaswaal

Gevonden:
Kat, cypers, met rood door de vacht, witte sokken en wit rond kin, veel rood in snuit, slank, Nieuw-Beijerland; Kat, rood, licht van kleur, witte buik, neus en poten, Oud-Beijerland; Poes, rex x, wit, met grijs door de gekrulde vacht, Oud-Beijerland; Poes, cypers, met witte aftekeningen, Oud-Beijerland; Kat, cypers, witte bef, tenen voor en sokken achter, Heinenoord; Konijn, bruin, hangoor, Puttershoek

Voor gratis registratie en informatie over vermiste en gevonden huisdieren kan men bellen 0186-603405


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.