Krant Centrum voor Jeugd & Gezin

13
Krant Centrum voor Jeugd & Gezin

Donderdag 9 februari aanstaande krijgt iedereen in de Hoeksche Waard een speciale krant van het Centrum voor Jeugd en Gezin in de bus.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is sinds 2010 actief in de Hoeksche Waard. Er gebeurde veel achter de schermen, maar vanaf deze week kunnen ouders in de Hoeksche Waard lezen wat het CJG hen te bieden heeft. Een speciale krant verschijnt donderdag 9 februari 2012 in de brievenbus.

In de krant informeert het CJG over wat zij doet, waarvoor ouders hier terecht kunnen en welke organisaties in het CJG werkzaam zijn. Er is nu en in de toekomst behoefte aan één plek waar alle inwoners en hulpverleners bij elkaar komen om hulp te vragen en zorg te verlenen. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is deze plek en is in de Hoeksche Waard gevestigd aan De Vriesstraat 2 in Oud-Beijerland.

Post NL bezorgt de krant donderdag 9 februari 2012 huis-aan-huis in de Hoeksche Waard. Na 9 februari is de krant ook verkrijgbaar op de gemeentehuizen en consultatiebureaus in de Hoeksche Waard.

De krant is tevens hieronder te lezen, dan wel te downloaden.

Bron: Gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.