Gaslucht in Strijen

4
Foto door Mevrouw J. Streefkerk

Strijen, 14-03-2012 • De bewoners van ongeveer zeven woningen in de Nassaustraat in Strijen hebben korte tijd buiten doorgebracht in verband met een gaslucht. Bij de politie kwam op woensdagmorgen 14 maart 2012 rond 06.30 uur een melding dat er een gaslucht hing in de straat. Voor de zekerheid zorgden agenten dat de omwonenden naar buiten gingen. Uit onderzoek van de brandweer bleek dat er een pit van het gasstel in de keuken van een woning aan de Nassaustraat aanstond.

Deze veroorzaakte de gaslucht. De politie vond de 72-jarige bewoner bij een adres van een bekende in Strijen. Hij wist niet meer dat het gas aanstond en was omdat hij zich niet lekker voelde in de loop van de nacht naar deze bekende gegaan. De politie schakelde de hulpverlening in die nu bekijkt waar de man ondergebracht wordt.

Persbericht Politie Zuid Holland Zuid