Stichting Strien…….Graag Gezien!!! lanceert website

26

De Winkeliersvereniging Strijen heeft op 21 november 2011 Stichting ‘Strien……. graag gezien!!!’ opgericht. De Stichting heeft zich als doel gesteld de belangen van de ondernemers in het winkelgebied nog beter te kunnen behartigen. Ook zal op een efficiëntere manier promotie voor ons mooie dorp gemaakt worden en kunnen door een betere samenwerking tussen de ondernemers in het winkelgebied kansen gecreëerd worden. Op donderdag 20 september 2012 is de website van de Stichting gelanceerd >> www.strien.biz 

Het uiteindelijke doel van de stichting is zowel het winkelcomfort en winkelplezier in het centrum van Strijen namelijk op een (nog) hoger plan brengen, als ook het totale ondernemersklimaat in het winkelgebied verder uit te bouwen. Daar heeft de stichting uw hulp en vertrouwen voor nodig, maar zeer zeker ook de medewerking van alle ondernemers die gevestigd zijn in het bestemde gebied.

Winkelen is recreëren!

Onze unieke dorpskern vormt hiervoor natuurlijk een geweldig uitgangspunt. De grote diversiteit aan winkels en bedrijven binnen het BIZ-gebied, zorgt ervoor dat u uw boodschappen en aankopen gewoon ‘op Strijen’ kunt doen. Maar het kan natuurlijk altijd beter…

Daarom werkt de stichting nauw samen met alle betrokken ondernemers en met Gemeente Strijen. Door gezamenlijk te werken aan de attractiviteit van ons mooie dorp, zal het resultaat zeer effectief zijn.

Door activiteiten in het centrum te organiseren en de aantrekkelijkheid van het winkelgebied verder te vergroten, zult u met plezier uw boodschappen in Strijen doen.

Mocht u nog leuke ideeën hiervoor hebben, laat het ze dan graag weten


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.