Kandidatenlijst PvdA Strijen voor de gemeenteraadsverkiezingen is bekend

32

PaulientanjaDe ledenvergadering van de PvdA heeft gisteravond unaniem Paulien Tanja uit Strijen als lijsttrekker van de PvdA Strijen benoemd. Paulien Tanja woont ruim 7 jaar met haar vier kinderen in Strijen . Ze heeft ruime ervaring in de gemeentelijke politiek en zit sinds drie jaar als enige vrouw, in de raad van Strijen.

Paulien is al vanaf jonge leeftijd actief bij de PvdA geweest. Ze heeft diverse bestuursfuncties bekleed en heeft in commissies gezeten in verschillende gemeenten. Sinds drie jaar is ze raadslid in Strijen.Haar motivatie om actief te zijn in de gemeenteraad is dat ze het belangrijk vindt om mee te praten en beslissen over de omgeving waarin we wonen.Ze gaat daarbij uit van de socialistische grondbeginselen en wil vooral opkomen voor de mensen die het moeilijk hebben. Paulien heeft haar positie in de raad van Strijen inmiddels verdiend. Ze is positief kritisch en scherp in het debat en wil samen met andere partijen in de gemeenteraad het beste voor de inwoners van Strijen bereiken .

Het bestuur van de Partij van de Arbeid trots op het lijsttrekkerschap van Paulien Tanja en verwacht veel van haar inbreng in de Strijense gemeenteraad.In het dagelijkse leven is Paulien Tanja werkzaam als hoofd van het Bedrijfsbureau van het cluster Stadsbeheer van de gemeente Rotterdam. Hieronder vallen het projectenbureau van Roteb, de administratie, Beheer en Logistiek en team Facilitair.

De overige kandidaten op de PvdA lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van Strijen zijn op plaats 2 Jacob Lagendijk , op plaats 3 Leo van Capel , op plaats 4 John Huigen en Hans van der Kellen op plaats 5. De overige plaatsen op de lijst worden ingevuld door Froukje Brongers , Ria van Heugten , Adri van Bruggen en Marcel Konijnenburg.

Persbericht PvdA Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.