UNIEK OPTREDEN VAN MÔTWAT EN WOLFPACK IN STRIJEN

19

Schermafbeelding 2015-02-02 om 17.26.07STRIJEN – Op zaterdag 28 februari 2015 treden de Hoeksche Waardse bluesband Môtwat en de classic rockband Wolfpack samen op in het eetcafé ‘t Tramhuys te Strijen.

Het is de eerste keer, en dus vrij uniek, dat beide bands gezamenlijk optreden. Door de combinatie van blues en rock wordt het een avond genieten, dansen en meezingen. De jonge bluesband Môtwat is een echte Hoeksche Waardse band. Zij spelen niet alleen hun zelfgeschreven nummers maar ook klassiekers van onder andere: Pinetop Perkins, Muddy Waters, Howling Wolf, Elmore James, Son House en Eric Clapton.

De band Wolfpack staat garant voor een stevig avondje ‘rocken’. Wel Classic rock, dus al die toffe nummers van toen: Led Zeppelin, Gary Moore, Deep Purple, Eric Clapton en Jimi Hendrix. Kortom: zin in een avondje swingen kom dan zaterdag 28 februari 2015 naar het ’t Tramhuys te Strijen. De entree is gratis.

Praktische informatie:

  • Datum : optreden zaterdag 28 februari 2015
  • Tijdstip : vanaf 22.00 uur
  • Entree : Gratis
  • Locatie : ’t Tramhuys, Achterstraat 2 in Strijen

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.