Tijs Kleinjan club kampioen 2017 shw Strijen

73

STRIJEN – Tijs Kleinjan liet in de training op de zaterdag vooraf van de wedstrijd van zondag ook over een uitstekende snelheid te beschikken op en natte baan

Op zondag tijdens de tijdrit op een natte baan zette Tijs de snelste rijd neer en mocht zo in de eerste race als eerste starten maar bij de start werd Tijs rond getikt en belande met zijn kart in de grindbak door snel zijn kart er uitgehaald te hebben en de race kon vervolgen werd duidelijk dat er een te grote achterstand was en werd hij laatste

Race twee als laatste starten gelijk bij de start kon Tijs een paar plekken pakken zodat hij na enkele ronden de kopgroep kon volgen na een paar strakke inhaal acties pakte Tijs de koppositie en gaf deze niet meer uit handen

Race 3 als 3e starten gelijk bij de start pakte Tijs een plek en kon samen met de nummer 1 weg rijden na enkele ronden koet op zijn voorganger te hebben gereden zette tijs de actie in en pakte de kop en won de wedstrijd met grote overtuiging en mocht Tijs zich club kampioen shw 2017 door alle 5 de club races gewonnen te hebben en mocht hij met de Nederlandse vlag rijden

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.