Strijen bekert verder

67

STRIJEN – Door een 2-4 overwinning op Olympia 2 in Gouda heeft de Strijense PG Security Systems equipe zich geplaatst voor de volgende ronde om de KNVB-beker.

Na een snelle 1-0 achterstand wisten voor rust Karam Bensedjed, Nestor Zimmerman en Dion van Kralingen orde op zaken te stellen, maar na de rust was het nog even billen knijpen toen Olympia de 2-3 aantekende.

Routinier Rolf de Man wist vervolgens de wedstrijd in het slot te gooien: 2-4.

In de afdeling van Strijen verloor Sparta AV de inhaalwedstrijd tegen Rhoon, waardoor Hellevoetsluis de 1e periodetitel bemachtigde. Strijen eindigde hierdoor op een prachtige 2e plaats. De komende weken staan echter zware wedstrijden op het programma. A.s. zaterdag gaan de kanaries op bezoek bij het op stoom geraakte BVCB, dat vorige week Rhoon met 6-0 afdroogde. Aansluitend volgen de wedstrijden tegen Piershil, SVS en Alexandria ‘66.