Kerstsfeer, Kerstboomwerpen en lampionnenoptocht op 16 december in Strijen

273

STRIJEN – Zet de datum alvast in je agenda, warm je spieren alvast op en bedenk een nuttige tactiek voor het 5e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen op zaterdag 16 december a.s.

Vanaf 18.00 uur zal op de Kaai in Strijen het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen weer plaats vinden. Het kampioenschap wordt dit jaar al voor de 5e keer georganiseerd en brengt veel sfeer en gezelligheid op het dorp, maar ook sportiviteit!

Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

Het  Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen vindt plaats  boven aan de Kaai in Strijen.  De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap.  Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig bij het Kersthuisje op de Kaai.  De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen komt volledig ten goede aan het Roparun team DriemTiemStrien.

Naast een lampionnenoptocht voor kinderen, worden door de winkeliersvereniging ook diverse andere activiteiten georganiseerd in het dorp zie hiervoor onderstaande posters