Tennistoernooi ter bate van de Roparun bij tennisvereniging Bonaventura in Strijen

23
STRIJEN – Op 25 maart wordt door de Roparun teams van Stichting een 2e kans en Daniel den Hoed een tennistoernooi georganiseerd op tennisvereniging Bonaventura in Strijen.
 
In de middag wordt er een dubbeltoernooi gespeeld waarvoor nog de laatste plekken vrij zijn. Er kan individueel ingeschreven worden, koppels worden op speelsterkte samen gesteld. Tenniservaring is geen vereiste. Kosten 10 euro p.p. die ten bate komen aan de Roparun
 
Voor de kinderen is er een ochtend vol met activiteiten zoals een tennisclinic, leuke spelletjes en er worden heerlijke pannenkoeken gegeten. Daarvoor kan ook nog ingeschreven worden. Inschrijvingen kunnen gemaild worden naar roparunteam40@gmail.com
 
Iedereen die gezellig een hapje en drankje wil komen doen of van de tenniswedstrijden wil genieten, is deze dag meer dan welkom.