Workshops Wecken & Inmaken bij de Maria Hoeve in Strijen

105

STRIJEN – Vanaf mei 2018 organiseert Landgoed Mariahoeve, in samenwerking met Hart voor Regelen, workshops Wecken & Inmaken. Een workshop waarbij deelnemers op een duurzame manier leren om gerechten te bereiden zonder toevoegingen of onnatuurlijke conserveringsmiddelen. Energiebesparend, kostenbesparend, gezond, zonder onnatuurlijk toevoegingen en lekker!

Op zaterdag 19 mei 2018, van 11.00 tot 16.00 uur (buiten de workshops om), vindt een ontmoetingsdag plaats voor iedereen die meer wil weten over wecken en inmaken. Een interessante lezing over het conserveren van groenten en fruit wordt gegeven door Jan Hak. De familie Hak is één van de pioniers op het vlak van het smaakvol conserveren van groenten en fruit.

Ga voor het programma, tijden, inschrijving en meer informatie over de Wecken is HIP-dag naar http://www.mariahoevestrijen.nl/streekproduct/wecken.

Toegang is GRATIS.