Kom zaterdag naar Bij Marie op de voorjaarsmarkt in Strijen

147

Waarschijnlijk heeft u het al in u agenda staan….. Maar aanstaande zaterdag 30 maart, is het voorjaarsmarkt in Strijen. Dat zal een geweldige markt worden met hele goede weersvoorspellingen. “Bij Marie” zal er ook zijn met een kraam voor de winkel in de Kerkstraat

Heeft u al kennis gemaakt met de winkel en de leuke woon accessoires al gezien? En het huishoudelijke aanbod al bekeken? Aanstaande zaterdag is een mooi moment om dat zeker eens te doen.

Op de kraam zullen mooie aanbiedingen te vinden zijn en afgeprijsde artikelen!! U kunt informatie in winnen over de diffusers en meteen de nieuwe artikelen bewonderen die Bij Marie deze week binnenkrijgt.

Kortom, zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen op de voorjaarsmarkt.

Graag tot zaterdag!!!