Echtpaar Van Ballegooijen uit Strijen 65 jaar getrouwd

384
Echtpaar Van Ballegooijen uit Strijenis 65 jaar getrouwd , Wethouder Paul Boogaard bezocht het echtpaar - Foto Gemeente Hoeksche Waard

STRIJEN – Op maandag 29 april was het voor het echtpaar Van Ballegooijen maar liefst 65 jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten. Locoburgemeester Paul Boogaard ging namens het college op bezoek bij het Hoeksche Waardse echtpaar om hen te feliciteren.

Briljanten huwelijksjubilea

De locoburgemeester bezocht mevrouw Rie Van Ballegooijen-Van Rossum en haar echtgenoot Daan van Ballegooijen, beiden 88 jaar. Namens het gemeentebestuur feliciteerde hij het echtpaar met hun briljanten huwelijk en overhandigde hij een boeket bloemen.

Echtpaar Van Ballegooijen

Mevrouw Van Ballegooijen is geboren op Tiengemeten en haar man in Maasdam. Op Cillaarshoek hebben ze elkaar leren kennen en na hun huwelijk hebben ze eerst op de Zuidzijde gewoond en daarna in Strijensas. De laatste jaren wonen ze met veel plezier in Strijen. Het echtpaar kreeg 3 kinderen, 7 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen. De heer Van Ballegooijen heeft als grondwerker zwaar werk verricht. Zijn grote hobby is koken. Dat is een mooie bijkomstigheid, vindt mevrouw Van Ballegooijen die  alle jaren voor het huishouden heeft gezorgd.