Strijen sluit competitie af met nederlaag bij CWO

46

Vlaardingen – In de laatste wedstrijd in de 2e klasse D heeft de Strijense Technische Unie equipe een nederlaag geladen tegen het Vlaardingse CWO, dat hierdoor de dans ontspringt om deel te nemen aan de nacompetitie voor een degradatieplaats; Zuidland gaat spelen samen met Kethel-Spaland in de nacompetitie ; na Nieuwenhoorn en Vitesse Delft plaatste Sparta AV zich door een 2-2 gelijkspel tegen DCV voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse.

In het begin van de wedstrijd werd Strijen volledig overlopen door het voor de laatste punten strijdende CWO; 2 kopballen verdwenen rakelings naast het Strijense doel, maar in de 10e minuut wist Mike van der Meer de Vlaardingers op een 1-0 voorsprong te schieten. Hierna kroop CWO in haar schulp maar kon Strijen nauwelijks gevaarlijk worden.  In het begin van de 2e helft was de afscheid nemende Mark Stam nog vlak bij de gelijkmaker, maar zijn vrije trap zeilde rakelings naast het CWO-doel. In de 55e minuut kwam Strijen zelfs op een numerieke meerderheid, nadat Rick Pleijsier na een forse overtreding op de middenlijn met een rode kaart voortijdig kon gaan douchen en trachtte Strijen deze meerderheid uit te buiten, maar een heersende keeper Daniel van der Knijff hield zijn doel verder schoon. Dion van Kralingen had de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn inzet verdween voorlangs het Vlaardingse doel.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.