Zelf je potje honing vullen bij imker TotalisNaturales in Strijen

187

STRIJEN – Vrijdag 30 augustus is de laatste vrijdag van de zomervakantie en daarom ook de  laatste keer dat Imkerij TotalisNaturales op vrijdag zomeropenstelling heeft. Tussen 11 uur en 15 uur kun je natuurlijk gratis honing proeven en zijn er goedkope en leuke kinderactiviteiten TotalisNaturales is gevestigd aan de Oudendijk 47 in Strijen.

En omdat het de laatste vrijdag is nu ook een speciale actie: als je je eigen potje (375 ml) meeneemt krijg je 10% korting op de honing die we ter plekke gaan slingeren. Met deze verse honing mag je je potje direct uit de honingslinger vullen. Je kan dan kiezen voor rauwe honing of gefilterde honing. Let op beperkte hoeveelheid verse honingraat aanwezig om te slingeren, wees er dus snel bij.

Na de vakantie begint het workshop seizoen weer. We maken zeep, zalf of wasdoeken van onze eigen bijenproducten. Puur natuur

De planning staat op onze website en Facebookpagina. Je kunt je nog inschrijven