Orgelconcert in de Lambertuskerk in Strijen op zaterdag 28 september

55

STRIJEN – Op zaterdag 28 september 2019 zal de veelzijdige en zeer bekende organist en musicus Martin Mans een orgelconcert verzorgen op het prachtige orgel in de Strijense Lambertuskerk met goed in het gehoor liggende klassiekers en mooie bewerkingen van geestelijke liederen.

Martin Mans is een topper als het gaat om het improviseren op bekende thema’s. Hij weet daarbij alle stemmen van het orgel te laten horen in zowel verstilde klanken maar ook in het imposante volle werk van het instrument. Beleef dit unieke orgelconcert door Martin Mans in Strijen met ons mee!!.

Het concert begint om 20.00  uur en de deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. Toegangsprijs; 8,50 Euro en dat is inclusief een kop koffie of thee tijdens een korte pauze in Salvatori waar U de concertgever persoonlijk kunt begroeten en om eventueel een mooie CD of bladmuziek van de concertgever aan te schaffen.

Voor nadere informatie; www.martin.mans.nl