De Marcel Hof methode in Strijen

551

Marcel Hof heeft een mooie methode ontwikkeld om levens te transformeren. Samen met zijn broer Wim heeft Marcel de uitersten verkend en de grenzen van het menselijk potentieel getest, zodat de rest er van kan profiteren. Doe mee en ervaar de kracht van de methode van de familie Hof. Een ware transformatie!

https://youtu.be/SZ80sqW4FsU

** WAT GA JE ZOAL LEREN **
1. Je eigen apotheek te gebruiken en het dopaminegehalte te verhogen. Train je hersenen: verander oude gewoonten en bouw nieuwe neurologische paden. Koud uithoudingsvermogen en controle van het autonome zenuwstelsel. PTSS, trauma, stress en andere negatieve emotionele patronen vrijgeven.
2. Verminder angst en depressie drastisch door de bloeddruk en je hormonale systeem in evenwicht te brengen.
3. Verhoog de duidelijkheid en activeer de stroomstatus om de prestaties te optimaliseren.
4. Verhoog je energieniveau zonder cafeïne of stimulerende middelen.
5. Toegang tot drugsvrije psychedelische ervaringen.
6. Overbrug de kloof tussen de bewuste en onbewuste geest om jouw ware potentieel te ontketenen.

** TRAINING VAN WERELDKLASSE **
De volgende punten, afgeleid van Marcels levenslange ervaring, helpen jouw je leven te veranderen en resultaten te ervaren die je lichaam, geest en ziel zullen transformeren en je huidige bestaan zullen verhogen.

1. KRACHT VAN LICHAAM & GEEST
Krijg weer controle over je eigen universum. Toegang tot je eigen apotheek, dopamine, serotonine en adrenaline en bovenal, geen “big pharma” meer nodig!!

2. MEDITATIE
Marcel gebruikt oude technieken die ons helpen toegang te krijgen tot staten die ons kunnen helpen in de moderne wereld. Verscherpt je geest om helderheid te krijgen, trauma, stress en angst los te laten en toegang te krijgen tot vrede door middel van de op het hart gebaseerde meditaties.

3. QUANTUM HYPNOSE
Verander je onbewuste overtuigingen in bewuste. Wetenschappelijk bewezen autosuggestie om de monkey mind te temmen om het bewuste en onbewuste op één lijn te brengen en de regisseur van je leven te worden.

4. SHAMANISCHE REIS
Millennia lang produceren mensen met stem, geluid en beweging om diepe trancetoestanden te produceren. We gaan de gepatenteerde vorm van kwantumhypnose van Marcel gebruiken om je toegang te geven tot de onbegrensde mogelijkheden binnenin, zodat je veranderingen in je leven kunt bewerkstelligen.

5. ADEMTECHNIEKEN
Door het sympathische en parasympatische zenuwstelsel te stimuleren, voelt je lichaam meer ontspannen, voel je je energieker, levendiger en meer uit je hoofd. Dit verhoogt de kracht en het potentieel waarover je in jouw leven beschikt.

Afgeleid van tradities van over de hele wereld, enkele van de technieken die Marcel leert, zijn onder andere: ANK Breath, 8 Breath Sequence, Unity Breath & Orgasmic Lifeforce Breathing.

Ontstekingen en verzuring zijn het begin van bijna alle ziekten. In 20 minuten ademen verminder je je zuurgraad, word je alkalischer en reinig je het lichaam van onnodige afvalstoffen en kooldioxide.

** DE PLANNING **

  • Zaterdag 11 januari: 10:00 – 18:00 uur met Marcel Hof
  • 10:00 – 10:30: Aankomst, Welkom & Kennismaking
  • 10:30 – 11:30: A Hof Family Story, Introductie en oefening voor ademtechnieken.
  • 11:30 – 12:30: ontspannende ademmeditatie en delen van ervaring
  • 12:30 – 13:00: yoga / stretchen en fysieke oefeningen
  • 13:00 – 14:30: eten, pauze
  • 14:30 – 15:00: Dopamine-ademhaling & Quantum Hypnose, Meditatie, Shamanic Journeying – Door gebruik te maken van de sjamanistische tak van de Marcel Hof-methode, train je jezelf om in een diepe trance te komen en krijg je toegang tot de kracht van je onderbewustzijn en beperkende overtuigingen.
  • 15:00 – 15:30 Pauze
  • 15:30 – 17:30: Hof opwarmoefeningen en ijsbad Koude blootstelling – Zet je schrap voor het gebruik van de onderdompeling in het ijsbad van de Marcel Hof methode.
  • 17:30- 18:00: Ervaring delen & Q & A- Hoe deze dagelijkse methode in praktijk te brengen en zo je geest te verruimen.

BESTEL JE TICKET OP marcelhof@yahoo.com,
telefoon 06-40855467

prijs; 150 euro
incl. lunch(soep, broodje en salade), onbeperkt koffie, thee en water