Zorgwaard breidt bezoekregeling voor cliënten uit: Bewoners mogen nu twee vaste bezoekers ontvangen

106

HOEKSCHE WAARD – Inmiddels ontvangen alle cliënten op de locaties van Zorgwaard weer een vaste bezoeker. Vanaf dinsdag 16 juni is de bezoekregeling uitgebreid. Dat betekent dat cliënten visite ontvangen van twee vaste bezoekers in plaats van één vaste bezoeker met inachtneming van een aantal strikte voorwaarden.

Op hoofdlijnen houdt dit onder andere in dat de bezoekers de hygiënische maatregelen goed opvolgen en dat wij een gezondheidscheck doen bij ontvangst en de bezoekers begeleiden van deur tot deur. De twee bezoekers gaan ook samen, dus tegelijk, op een vooraf afgesproken moment op visite bij de cliënt.

Ook blijft gelden dat de bezoekregeling alleen is toegestaan op “coronavrije” locaties. De cliënten en hun eerste contactpersonen hebben persoonlijk bericht ontvangen van de verdere uitbreiding van de bezoekregeling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.