Roparun team DriemTiemStrien zoekt vrijwilligers en nieuwe teamleden

420

STRIJEN – Helaas zijn er Tiemleden waarbij de Roparun van 2020 hun laatste run is geworden, en dus afscheid als actief lid van DTS hebben genomen.DriemTiemStrien een Roparunteam uit Strijen in de Hoeksche Waard is dan ook op zoek naar vrijwilligers en tiemleden! Heb jij je altijd al in willen zetten voor dit prachtige doel? Dan is dit jouw kans!

  • Vrijwilligers. Dit houdt in dat je jouw steentje bijdraagt aan het tiem! Je ondersteunt het tiem bij acties en support het tiem tijdens het pinksterweekend vanaf de zijlijn!
  • Tiemleden die het hele jaar actief deelnemen aan acties! Tijdens het weekend zal je een van de beschikbare plaatsen in het tiem innemen zoals b.v. begeleidende fietser/chaufeur c.q. navigator al dan niet gecombineerd met de rol van reserve loper en waarbij er in de toekomst uitzicht zal zijn voor een plaats als loper.

Ben je geintreseerd of heb je vragen……stuur een berichtje naar driemtiemstrien078@gmail.com

Meer info is te vinden op https://nl-nl.facebook.com/driemtiemstrien.roparun/ of http://driemtiemstrien.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.