Het is de perfecte tijd om te werken aan jouw innerlijke en uiterlijke gezondheid

152
Romy in gesprek met een cliënt

Alles in ons lichaam werkt samen en is met elkaar verbonden. Ons lichaam en geest zijn één. En zeker nu in deze lockdown is het de perfecte tijd om te werken aan jouw innerlijke én uiterlijke gezondheid. Romy, orthomoleculair therapeut en gedragstherapeut kan je hierbij helpen! 

Met behulp van het bloedonderzoek dat zij aanbiedt in haar gezondheidspraktijk in Westmaas kunnen eventuele voedingstekorten, verstoringen of belastingen die ten grondslag kunnen liggen aan (vage) klachten aan het licht komen. 

Dit betekent concreet dat het bloedonderzoek je inzicht kunt geven om de oorzaken van diverse gezondheidsklachten zoals spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheidsklachten, overgewicht en diabetes, buikklachten, huidklachten en hormoon gerelateerde klachten te achterhalen en vervolgens te verminderen aan de hand van voedings- en leefstijladviezen. 

Wat wordt er gemeten met het bloedonderzoek?

Met het bloedonderzoek ontdek je hoe het zit met je:

 • ✔ Darmen
 • ✔ Spijsvertering
 • ✔ Alvleesklier
 • ✔ Lever
 • ✔ Vitaminenpanel
 • ✔ Mineralenpanel
 • ✔ Voedingsintoleranties
 • ✔ Hormonale balans
 • ✔ pH-waarde (verzuring)
 • ✔ Stressgevoeligheid
 • ✔ Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten
 • ✔ Belasting van gifstoffen en vrije radicalen
 • ✔ Ontstekingen 

Wil jij je gezondheidsklachten ook bij de oorzaak aanpakken en 2021 goed starten? Romy kan je hierbij helpen! Plan een vrijblijvende afspraak in met Romy via www.praktijknoordzij.nl/contact of stuur een e-mail naar info@praktijknoordzij.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.