Nieuwe adverteerder: Mariet Party’s & Events uit Numansdorp

15

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Mariet Party & Events uit Numansdorp. Ook interesse om adverteerder te worden? Klik dan hier voor meer informatie!

Welkom in de Mariet webwinkel!

Skiwochen bij Mariet | KLIK HIER

Menu van de week | KLIK HIER

Hoeksche Soep | KLIK HIER

All-inclusive Gourmetschotels | KLIK HIER

BBQ pakketten | KLIK HIER

Cadeaus | KLIK HIER

Volledig verzorgd vieren

 

Niets is zo leuk als uw gasten verrassen, ze meer bieden dan ze verwachten. Wij van Mariet halen alles uit de kast om van uw event een succesvol feest te maken. En dat begint met een goed idee, een invulling die aansluit op uw specifieke wensen. Door een thema aan uw event te koppelen, geven we uw feest een unieke twist.

Mariet Party’s & Events kan de volledige organisatie uit handen nemen. We hebben veel ervaring in de complete organisatie. Een event begint met de keuze van een locatie. Heeft u zelf een geschikte ruimte of kiest u één van de bijzondere locaties in de regio? Of is het huren van een speciale tent aantrekkelijk? Tijdens een eerste gesprek nemen we de opties met u door.

Daarna zorgen we voor de volledige organisatie en zorgen voor aankleding van de locatie, alle glaswerk, borden en bestek en apparatuur voor licht, geluid en presentatie. We kijken naar parkeerfaciliteiten, vergunningen, ontvangst- en garderobe­voorzieningen. Om vervolgens met geweldige catering uw gasten te verwennen! Na afloop gaat u naar huis met prachtige herinneringen. Terwijl wij alles afbouwen en opruimen.

Mariet Party’s & Events
Einsteinstraat 35, 3281 NJ Numansdorp
W www.marietcatering.nl
T0186 571 622
M 06 2251 6387

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.