TV programma Pointer duikt in de damherten van Strijen en Numansdorp

139
Damhert - Foto: Arie Leijdens

Hoeksche Waard – Afgelopen vrijdag 3 september kwam Teun van der Keuken van het Programma Pointer naar de Hoeksche Waard om samen met Ray de Boon, initiatiefnemer van de petitie voor het beheren van de damherten, een rondje te maken door het leefgebied van deze dieren.

Teun en Ray spraken onder andere over de instanties die tot nu toe geen openheid van zaken gaven. En Ray besprak samen met zijn team en Teun de misstanden en onrechtmatigheden die ze in de afgelopen maanden hebben geconstateerd.

De uitzending staat op maandag 27 september gepland. Vanaf 22.15 kunnen de inwoners van de Hoeksche Waard hun tv op de NPO2 zetten om volledig op de hoogte te worden gebracht wat er met de damherten gebeurd is en staat te gebeuren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.