Verkeersveiligheidslabel voor cbs De Parel in Strijen

68

Strijen – Cbs De Parel heeft voor de 3e keer het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF gehaald. Ze kregen dit label vanwege hun jarenlange inzet op het gebied van verkeerseducatie en verkeersveiligheid. Wethouder Paul Boogaard bezocht gisteren De Parel om hen te feliciteren. Daarbij overhandigde hij het certificaat en bijbehorend bordje aan verkeerscoördinator en adjunct-directeur Frieda Tillema.

Foto Gemeente HW

Extra leuk: Tijdens de uitreiking werden filmpjes getoond van SCHOOL op SEEF waar kinderen van De Parel een rol in hebben gespeeld. Deze instructiefilmpjes worden gebruikt op veel andere lagere scholen om kinderen te laten zien hoe ze zich veilig moeten gedragen in het verkeer. Als dank voor hun inzet kregen de kinderen nog een klein cadeautje, een mooie pen van SCHOOL op SEEF.

Benieuwd naar de filmpjes? Klik op de links hieronder


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.