Striense Vrouwen Avonden over het geloof en het dagelijkse leven

232
Foto Pixabay

Strijen – De Striense vrouwen nodigen iedereen uit voor de Vrouwenavond op maandag 8 november, die gehouden wordt aan de Industriestraat 22 (Loods van Familie Reedijk, Strijen)

Visie

Voor de vrouwenavonden is vooral om elkaar te ontmoeten, ongeacht je geloofsachtergrond. Elkaar beter te leren kennen, goede gesprekken met elkaar te hebben en vooral een gezellige avond!

De vrouwenavonden zijn de ideale plek waar vrouwen verhalen kunnen delen. Met elkaar in gesprek gaan over het geloof, maar ook over het dagelijkse leven. Een avond gewoon gezellig met vrouwen onder elkaar! Leeftijd maakt niet uit en ook vrouwen die niet in Strijen wonen, zijn van harte welkom!

We beginnen met een inloop vanaf 19.45 uur met koffie, thee en wat lekkers. Om 20.00 uur openen we de avond met zingen en gebed en het luisteren naar een spreker tot ongeveer 21.00 uur.

Daarna is er nog voldoende tijd om samen te zijn, onder het genot van een hapje en een drankje tot 22.00 uur. De avond is vrij toegankelijk; wel staat er een giftenpot om de kosten van de avonden te kunnen dekken.

Mocht je ideeën of vragen hebben, schiet één van ons dan even aan.We hopen je op 8 november te zien!

Het is handig voor ons als je van te voren laat eten dat je komt. Dit kan via de mail striensevrouwen@gmail.com of geef even een belletje, 06-83177534


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.